Ratatouille

Jarvis

Vanaf de dag dat Jarvis de oogjes open deed viel hij al op als een heel zachtaardige ritten met wie je alles kon doen. Vergeleken met Phineas (die meer op onderzoek uit was) bleef Jarvis liever bij mij in de buurt om te knuffelen.

Als jonkie klom hij altijd aan de binnenkant van de kooi achter me aan, afhankelijk welke kant ik in de kamer op liep, om dichter bij mij te komen. Tot heden vind hij het in mijn buurt de veiligste plek überhaupt,  lekker in mijn nek zitten en alles van verre bekijken. Het is ook bijna niet mogelijk hem te laten zitten, als hij je met zijn kraalogen aankijkt. “Neem me meeee”

Op een moment dat ze allemaal pasta krijgen, rent de hele groep met de prooi weg om rustig te kunnen eten, Jarvis blijft je dan alleen maar aankijken met pasta in zijn bekje: “wat moet ik nu daarmee, ik wil liever knuffelen”. Inmiddels weet hij, dat snoepjes heel goed gecombineerd kunnen worden met knuffels. 

Hij is een heel speciale knuffelkont. Als mink siamees heeft hij mooie zacht bruine points en een warme beige tint, passend bij zijn warme en lieve karakter.